Servicii evaluare
business

Servicii de calitate la prețuri avantajoase.

ÎȚI SUNTEM APROAPE

Răspundem în maxim 24 de ore la orice întrebare. Găsim soluția ideală, potrivită afacerii tale.

PESTE 450 DE CLIENȚI

În peste 16 ani de experiență am colaborat cu diverse companii. Cu siguranță, te putem ajuta!

ECHIPA PROACTIVĂ

Ne informăm continuu cu privire la legislația în vigoare și te ținem la curent cu evoluția acestora.

Ce oferim?

Ca sprijin pentru clientii nostri in minimizarea riscului, optimizarea deciziei si cresterea rentabilitatii am acumulat experienta in evaluarea businessului, a proprietatilor imobiliare. Ratiunea si informatia sunt baza oricarei evaluari. Evaluarea reprezinta o opinie asupra valorii, deopotriva o stiinta si o arta. Prin evaluare sursele de castig converg prin minimizarea resurselor.

Scopul evaluarii se regaseste in serviciile noastre:

  • Evaluare investitionala
  • Evaluare in tranzactii
  • Evaluare bancara si de risc financiar
  • Evaluare cu scop juridic
[]
1
Solicita Oferta

Vă punem la dispoziție un formular rapid de ofertare. Veți fi contactat de un consultant CCFS în scurt timp.


Oferim servicii de contabilitate personalizate pentru nevoile fiecărui business.

Numele și Prenumele
Numărul de telefon
Mesajul dvs.more details
0 /
Previous
Next

Chiar daca principiile de baza ale contabilitatii se mentin in timp ca structura totusi evolutia societatii le impune schimbare in abordare si interpretare. Respectam legea si o abordam in functie de necesitatile clientilor nostri.

Pentru ca nevoia de informare a mangerilor este in trend ascendent si datorita faptului ca evolutia concurentei pe piata impune reducerea concentrata a costurilor am conturat serviciul de management contabil prin care am reusit cu succes sa imbinam ambele conditii.

Aria serviciilor contabile, tehnicile de tratare sunt dintre cele mai diverse si mai complexe in spectrul serviciilor financiare. De modul lor de abordare depinde structura tuturor raportarilor financiare ulterioare. Pentru a evita abordari eronate cu consecinte pe termen lung am dezvoltat serviciul de asistenta contabila.

Evolutia businessului e bazata pe evolutia capitalului uman al organizatiei. Exista situatii cand evolutia depinde de training. Am dezvoltat serviciul de training contabil tocmai in baza principilui costului redus si a formarii profesionale in ritm rapid cu respectarea permanenta a principiului productivitatii.

Clienții noștri

logo-artisz
danon
logo-dp
logo-codeblocks-2018

Abonare

NOUTATI FISCALE

Dacă doriți să ne contactați în legătură cu orice problemă contabilă sau fiscală, vă rugăm să ne sunați la tel.: 0364 807 773 sau trimiteți-ne un e-mail . Dacă doriți sa solicitati o oferta personalizata cereti oferta.