CCFS | Cost. Credibilitate. Flexibilitate. Siguranta.

contabilitate Cluj

Firma noastra, sub forma actuala, a fost infiintata in anul 2003, cu capital social integral romanesc. Prin evolutie continua, in prezent suntem o echipa de 17 persoane prin expertiza carora va oferim o gama completa si difersificata de servicii financiare.

Dezvoltarea noastra a fost si este posibila in continuare datorita politicii pro client pe care o promovam. Experienta in domeniul financiar contabil de mai bine de 16 ani a partenerilor seniori ai companiei noastre vine in intampinarea necesitatilor tot mai diversificate, cu un grad mai ridicat de complexitate dezvoltate pe piata serviciilor financiare.

Fiecare pas spre dezvoltarea si consolidarea unui business atrage resurse si concentreaza solutii unice.

Standardele la care ne raportam in oferirea acestor solutii ne integreaza in sistemul financiar european si ne ajuta clientii in evaluarea businessului propriu. Reprezentam ca atare o resursa, un element care adauga valoare, o componenta a unui sistem si suntem convinsi ca oferim echilibru businessului dumneavoastra.

ECHIPA

Echipa noastra este formata dintr-un colectiv de specialiști care lucrează pe departamentele coordonate de către următorii manageri:

Aurelian Dragoste

Manager Operațional

Iulia Printea

Manager Salarizare & Resurse Umane

Loredana Stupar

Manager Financiar

Ovidiu Coruțiu

General Manager

CARIERE

De ce sa lucrezi la noi?

Suntem mereu în căutarea unor noi moduri de a creşte şi de a deveni mai buni. De aceea îmbrăţişăm cu bucurie prezenţa oamenilor dinamici şi pasionaţi, care pot combina cunoştinţele lor şi dorinţa de a creşte cu scopul de a obţine rezultate excelente. Indiferent de experienţa dumneavoastră, C&C Financial Services vă poate oferi multe provocări interesante, un mediu prietenos de lucru şi oportunităţi de dezvoltare profesională.

Daca sunteţi interesaţi să vă alăturaţi/ doriţi să deveniţi un membru al echipei noastre, vă rugăm să ne contactați.